Головні характеристики зарубіжних компаній та офшорні схеми

Головні 5 характеристик щодо офшорних компаній

1. Центр керування і контролю нерезидентної компанії може перебувати поза юрисдикцією, в якій вона зареєстрована. Комерційні операції проводяться за межами країни-реєстратора.
2. Часткове або повне звільнення від податків, за винятком невеликого щорічного реєстраційного збору. Про це та інше можна виявити тут, на компетентному сайті.
3. Процедура реєстрації компанії, як і її управління, максимально спрощена. Допускається використання номінального сервісу. Загальні збори ради директорів і акціонерів носять формальний характер.
4. Валютний контроль у країні інкорпорації істотно полегшений. Вимоги до фінансової звітності та аудиту відсутні взагалі, або ж зведені до мінімуму.
5. Високі гарантії конфіденційності володіння офшором.

Для всіх бажаючих проконсультуватися у будь-яких питаннях можливо на зазначеному сайті. Професійні фахівці завжди готові надати вичерпну інформацію щодо вибору країни, схеми податкового планування, вартості утримання фірми і багатьох інших питань.

Вибір офшорної схеми

Використання офшорів у фінансово-господарській діяльності приватних підприємств дозволяють вивести їх бізнес-інтереси на міжнародний рівень. Для більш ефективного розвитку розробляються індивідуальні схеми, що дозволяють власникам офшорів мінімізувати витрати і отримувати збільшений прибуток.

Виходячи з поставлених цілей, завдань та діяльності компаній, за допомогою професіоналів можна отримати офшорні схеми, пов’язаних з:

• експортно-імпортними операціями;
  • міжнародною торгівлею;
  • переміщенням прибутку;
  • управлінням майном;
  • інвестиційною діяльністю та іншими.

Найбільш поширені схеми

1. Створення позитивного іміджу і репутації. Дія даної схеми розрахована на те, що споживач більше довіряє іноземній компанії, ніж вітчизняній. Якщо товар надходить під маркою зарубіжної фірми, то і ставлення до нього пояснюється якістю, відповідною європейським стандартам.

2. Оптимізація експортно-імпортної діяльності. Придбана за кордоном продукція проходить через офшор, який бере на себе роль посередника. Отриманий прибуток від операції залишається на рахунку у офшору. Аналогічна схема діє з вітчизняним товаром, що йде на експорт.

3. Мінімізація митних зборів і податків. Принцип роботи даної схеми полягає в тому, що іноземний товар надходить на вітчизняну фірму за заниженою вартістю. При цьому відбувається значна економія митних зборів, а грошова маса акумулюється на офшорному рахунку, розташованому в країні з низьким рівнем оподаткування.

Друкувати Юридичний помічник » Прес-релізи та інші матеріали »
2 504 переглядів