Віза до США – що слід мати на увазі

Сьогодні досить значна кількість українців, як і людей з інших країн світу, розмірковують над можливістю емігрувати на постійне місце проживання до Сполучених Штатів Америки. Втім, дуже часто подібне прагнення зостається лише бажанням по тій причині, що дуже важко отримати візу до цієї країни світу. Віза не тільки коштує досить значну суму коштів, але й співробітники американських консульств та посольств у більшості країн світу у багатьох випадках відмовляють заявникам у відкритті візи. Втім, існує можливість отримати візу навіть безкоштовно, вигравши її в спеціальній лотереї – на сайті http://greencardcenter.com.ua/ua кожен бажаючий має можливість отримати достовірну й вичерпну інформацію стосовно такої нагоди.
Щоб переїзд до Сполучених Штатів Америки пройшов вдало, людині слід ретельно готуватися до нього, а також отримувати всі необхідні документи виключно в правовому полі. Слід пам’ятати про той факт, що перелік необхідних для переїзду до Америки документів може змінюватися в залежності від мети поїздки. Консульство чи посольство цієї країни вимагає від кожної людини, котра подає документи на отримання візи, чітко вказувати мету поїздки та період, на який людина планує виїхати до Америки. В залежності від цих факторів та чинників, існують певні вимоги, котрим повинна відповідати людина, щоб їй було надано право перетину кордону Сполучених Штатів Америки.
Найчастіше до США мандрують з цілю подорожей, в таких випадках посольство ставиться максимально лояльно для людини, котра бажає отримати візу. Для позитивного рішення часто буває достатньо повідомити, при заповненні анкети, про мету своєї подорожі, її час та місце проживання. Також, в більшості випадків американські посольства та консульства з розумінням ставляться до людей, котрі перелітають до Сполучених Штатів з метою лікування. Існують міждержавні домовленості та можливість співпраці з певними державними органами чи гуманітарними/благодійними організаціями, котрі допомагають в оформленні всіх необхідних документів та максимально швидкому отриманні візи.
Більше зусиль потребує отримання візи, котра дає право навчатися чи працювати в Сполучених Штатах Америки. Коли мова йде про студента, котрий бажає вчитися в одному з американських навчальних закладах, слід мати на увазі, що велику роль в отриманні візи відіграють обставини. Наприклад, якщо молода людина їде до Америки в рамках певного обміну студентами між ВУЗами країн, візу буде отримати простіше, чим в тому разі, коли людина самостійно вирішили поїхати до США з метою навчання. Стосовно працевлаштування, для позитивного вирішення питання про надання візи, необхідно, щоб роботодавець надав підтверджуючі документи, що людина їде саме до нього на роботу.

Друкувати Юридичний помічник » Публікації »
1 081 переглядів